Digitale piano Kawai KDP120

Nog niet leverbaar maar binnenkort verwacht. Een mooie instappiano voor een schappelijke prijs €995,00

Dankzij het nieuwe RHII klavier, wordt de speelbeleving naar een nieuw niveau getild. In de piano zijn drie sensoren geplaatst. Hierdoor wordt een erg nauwkeurig en realistisch speelgevoel gerealiseerd. Ook is het klavier onderverdeeld in zones waarbij zwaardere en lichtere gewichten worden gebruikt. De linkse toetsen, de lagere tonen, spelen wat zwaarder. De toetsen aan de rechterkant spelen wat lichter. Dankzij deze lineaire verdeling is een nog realistischer speelbeleving voelbaar. Bovendien zijn in alle toetsen gewichten aangebracht. De gewichten zorgen voor een nog betere balans bij het dynamisch pianospel tussen zachter en harder spelen. Daarbij beschikt de digitale piano over Ivory Feel toetsen. Deze ondersteunen grip op je pianospel, doordat het de vochtigheid van de vingers absorbeert. Verder is het klavier met een drukpuntsimulatie uitgerust, die voor een perfecte controle bij het pianissimo spelen zorgt.

De KDP120 reproduceert de bijzondere klank van de met de hand vervaardigde en wereldberoemde KAWAI concertvleugel. Alle 88 toetsen van dit buitengewone instrument werden opgenomen en geanalyseerd. Bij het spelen op het nieuwe CDP model worden de opnamen - door de Harmonic Imaging™ technologie - op natuurlijke wijze gereproduceerd. Dit unieke proces maakt het realiseren van de grote dynamiek van het akoestische originele instrument mogelijk en dient tevens als bron voor een keuze aan verdere hoogwaardige klanken.

Extra galm effecten zijn in het instrument geïntegreerd. Zo kan er naar keuze een galm effect toegevoegd worden dat de omgeving van een kleine ruimte, een podium of een concertzaal simuleert.

Kawai CN176
cross