Yamaha show door Peter Baartmans

Zet je muziekhart klaar voor een onvergetelijke ervaring, want 2024 start op een hoge noot! Op zaterdag 13 januari wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan een exclusieve Yamaha Show, gepresenteerd door de virtuoze toetsenist Peter Baartmans.

Waar en Wanneer?

De doorlopende Yamaha Show vindt plaats bij het Keyboardcentrum in Eindhoven.

  • Datum: Zaterdag 13 januari 2024
  • Tijd: Tussen 11:00 en 16:00 uur

Over Peter Baartmans

Peter Baartmans staat bekend om zijn meesterlijke spel en diepgaande kennis van Yamaha digitale piano's en keyboards. Met zijn jarenlange ervaring als demonstrateur en performer, weet hij als geen ander hoe hij het publiek kan boeien en inspireren. Zijn shows zijn niet alleen leerzaam, maar ook uitermate vermakelijk.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de show zal Peter Baartmans je meenemen op een muzikale reis langs de nieuwste technologieën en functies van Yamaha's topklasse keyboards en digitale piano's waaronder de Yamaha Genos 2. Ervaar uit eerste hand de innovatieve features en laat je verrassen door de verbluffende geluidskwaliteit en veelzijdigheid van deze instrumenten.

Voor wie is deze show bedoeld?

Of je nu een beginnende liefhebber bent of een ervaren muzikant, deze Yamaha Show is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in digitale piano's en keyboards en de nieuwste technologie.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 13 januari van 11:00 tot 16:00 uur – laten we samen het nieuwe jaar inluiden!

Yamaha show 13 januari 2024
cross