Contact

John & Sander van Keyboardcentrum.nl

Service staat voorop!

Wij staan bekend om ons persoonlijk contact. Daarom nodigen we je graag uit in onze toetsenspeciaalzaak waar de grootste collectie digitale piano’s & vleugels, keyboards & synthesizers bespeelbaar voor je in de winkel staan opgesteld. We vinden dat je een instrument moet je kunnen uitproberen, voelen en beleven.

Klant reviews

5.0
314 beoordelingen

Telefonische bereikbaarheid

Voor meer informatie en/of een persoonlijk advies zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 21:00 uur 's avonds.

Openingstijden winkel

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
gesloten

Ook op afspraak

Buiten onze reguliere openingstijden, zijn we op zondag, maandag en elke doordeweekse avond geopend op afspraak.

Gelegen naast het stadscentrum van Eindhoven. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Per bus kun je ons het gemakkelijkst bereiken via buslijn 12 richting Gijzenrooi. Je rijdt ons dan aan de linkerzijde voorbij en stapt uit bij de eerstvolgende bushalte St. Servaasweg. Keyboardcentrum ligt vanaf deze halte op een loopafstand van 100 meter.
Ook wanneer je met de trein komt is bereikbaarheid geen probleem. Als je ons van tevoren laat weten op welke datum en tijd je denkt te arriveren op station Eindhoven, zorgen wij dat je wordt afgehaald. Verder is er gratis parkeergelegenheid bij Keyboardcentrum.
Ben je mindervalide en kom je met de auto? Laat het ons dan weten, dan kunnen we een parkeerplek voor je reserveren. We zien je graag in onze winkel, de koffie staat klaar! John Hanraths en Sander Bekkers
cross