Instrumentverhuur voor beginnende spelers

Ga je op muziekles en wil je niet meteen een muziekinstrument aanschaffen? Dan kan een instrument huren een goede oplossing zijn. Mocht je binnen het termijn van de schriftelijke huurovereenkomst de gehuurde gitaar willen aanschaffen, wordt de huurprijs van 3 maanden in mindering gebracht op de aankoopsom.

Gitaar huren

€25,00 per maand met een huurtermijn van 3 maanden.
Bij de huur geven we je een nieuwe akoestische gitaar mee, 3/4 kindermaat of 4/4 volwassen maat, inclusief een tas en een tuner.
Nu reserveren

Keyboard huren

€30,00 per maand met een huurtermijn van 3 maanden.
Bij de huur geven we je een nieuw keyboard mee, met de allernieuwste klanken en styles, welke voldoet aan de eisen van de muziekschool, namelijk 5 octaven, 61 aanslaggevoelige toetsen.
Nu reserveren

Digitale piano huren

€50,00 per maand met een huurtermijn van 3 maanden.
Bij de huur geven we je een nieuwe digitale piano mee, welke voldoet aan de eisen van de muziekschool, 88 aanslaggevoelige toetsen met een gewogen klavier.
Nu reserveren

Drumpad huurkoop

Éénmalig €30,00
Wil je niet meteen een drumstel aanschaffen, dan hebben de mogelijkheden om een drumpad aan te schaffen voor €30,00 welke meteen van jou is. Als je binnen 3 maanden een digitaal drumstel aanschaft, dan kun je de drumpad retourneren en wordt €30,00 in mindering gebracht op de aankoopprijs van je digitaal drumstel.
Nu reserveren

Van Drumpad naar Drumstel

We hebben nieuwe digitale drumstellen in de verkoop vanaf €399,00' vervangen voor: Vind je het drummen zo leuk dat je binnen 3 maanden je drumpad wil inwisselen voor een digitaal drumstel? Dan wordt de volledige aanschafprijs van je drumpad in mindering gebracht bij aankoop van onderstaande digitale drumstellen. De Medeli DD610 en de Roland TD-07DMK zijn de perfecte instapmodellen.
Nu reserveren

Instrument verhuur voorwaarden

  • De huurder is verplicht zich te legitimeren.
  • De totale huursom dient vooraf te worden betaald.
  • Je dient 7 dagen vóór het einde van de huurovereenkomst te melden of je het gehuurde instrument wilt retourneren of wilt aanschaffen.
  • Het instrument wordt compleet in originele verpakking en met alle toebehoren teruggebracht bij het Keyboardcentrum, uiterlijk op de retourdatum aangegeven in het huurcontract. Voor elke dag (of deel van een maand) dat het instrument te laat wordt ingeleverd wordt een volledige maandhuur in rekening gebracht.
  • Het huurinstrument is en blijft eigendom van Keyboardcentrum.
  • De huurperiode betreft 3 maanden. Bij het eerder retour brengen van het instrument is er geen teruggave van het huurbedrag mogelijk.
  • De huurder is aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van het instrument.
  • Bij beschadiging, diefstal of verlies van het instrument dient de huurder dit onmiddellijk schriftelijk te melden bij Keyboardcentrum.
Ik geef je graag een vrijblijvennde demo in onze winkel.
Wil je een gitaar, keyboard, digitale piano of drumpad huren, maar heb je eerst nog vragen?
Klik & bel +31(0)40 211 2177
cross