Over ons

Op kwaliteit van service doen we geen concessies. We maken waar wat we beloven. Dat is waarom Keyboardcentrum Eindhoven al meer dan 25 jaar bestaat. Bespeel vele digitale piano's, keyboards en synthesizers, welke speelklaar staan opgesteld in de winkel en geniet van een bakje brabantse gezelligheid.

Wij zijn geen webshop

Onze website lijkt misschien wel op een webshop, maar bij ons kun je niet online bestellen. Een instrument moet je horen, voelen en beleven. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel waar een grote collectie speelklaar staat opgesteld. Je krijgt van ons alle tijd om in alle rust instrumenten uit te proberen.
Bezoek onze winkel

Toetsenspeciaalzaak met groot assortiment

Kijk en vergelijk. We hebben toetsinstrumenten van alle bekende merken van instap- t/m topmodellen speelklaar in de winkel staan.

Persoonlijk, vakbekwaam en klantgericht

Zowel Sander als John helpen je graag bij het kiezen van een instrument dat het beste aansluit op je persoonlijke wensen. Sander is actief als live-muzikant en heeft studio ervaring. John is al meer dan 25 jaar actief in de toetsenbranche. Met enthousiasme brengen we onze passie over op startende en gevorderde spelers, maar natuurlijk kun je ook in alle rust zelf alle instrumenten uit proberen.

Snelle levering uit eigen voorraad

Veel instrumenten zijn uit voorraad leverbaar. We krijgen drie keer per week aanvoer van nieuwe instrumenten, die dezelfde dag nog kunnen worden uitgeleverd aan de klant! Je hoeft dus nooit langer dan een paar dagen te wachten, voor je instrument gemonteerd en geïnstalleerd bij je thuis staat.

Gratis bezorging, montage en installatie

In de regio worden digitale meubel piano’s zonder bijkomende kosten door medewerkers van Keyboardcentrum thuis geïnstalleerd op een tijdstip wanneer het jou uitkomt! Ook zorgen wij voor het afvoeren van dozen en overig verpakkingsmateriaal. De kosten van het bezorgen in Nederland en België buiten de regio gaan in overleg met de klant. Keyboards en overige instrumenten neemt men vaak zelf mee, maar kunnen ook binnen de regio Eindhoven zonder bijkomende kosten ook worden bezorgd. Buiten de regio in overleg.

Gratis hulp bij gebruikersvragen

We geven graag een goed advies en zijn zeer behulpzaam. Voor, tijdens, maar zeker ook na je aankoop helpen we graag met eventuele gebruikersvragen. Dit doen we één op één in onze winkel, waarbij de gelegenheid is om aantekeningen te maken of de uitleg en knoppenbediening te filmen.

Uitmuntende service bekroond met Dealer Awards

Door een uitmuntende service en onze hoge verkoopresultaten is het Keyboardcentrum de laatste jaren bekroond met de "Yamaha Best Dealer Award". Keyboardcentrum is benoemt tot "Yamaha Premium Dealer" en is erkend "Roland Platinum Dealer".

Inruil mogelijk

Neem indien mogelijk je inruilinstrument mee, naar gelang de leeftijd en de staat van je instrument kunnen wij ter plaatse de inruilprijs bepalen. Ben je niet in de gelegenheid je inruil mee te nemen? Maak er dan een foto van en neem deze mee naar onze winkel in Eindhoven.

Marktconforme internet prijzen met de service van de speciaalzaak

Keyboardcentrum behoort tot de grootste toetsenspeciaalzaken van Nederland. In onze winkel bieden wij je de voorlichting, uitleg en service van de specialist tegen de marktconforme prijzen van het internet. Mocht je graag bij ons willen aankopen en tref je onverhoopt elders een lagere prijs aan, laat het ons weten.

Sander Bekkers

Toetsenspecialist

John Hanraths

All-round & reparatie

Eigen technische dienst

Keyboardcentrum beschikt over een eigen technische dienst, welke snel, vakkundig en tegen laag tarief repareert. Onze eigen technische dienst berekent geen onderzoekskosten.
reparatie aanvragen?

Demodagen & workshops

We organiseren regelmatig demo’s, workshops en uitlegmiddagen, welke voor onze klanten gratis toegankelijk zijn. Productspecialisten van diverse bekende merken zijn hierbij aanwezig.
Bekijk het laatste nieuws
cross