Dagverhuur digitale piano's & vleugels

Voor muzikale ondersteuning op bruiloften, partijen, concerten, uitvaarten en andere gelegenheden. Een digitale piano en vleugel hoeft niet gestemd te worden en is daardoor gunstiger in huurprijs t.o.v. een akoestische piano.

Huur digitale piano

€80,00 p/d ex. btw
Portable digitale piano is beschermd in een transporttas met wieltjes en wordt geleverd met een inklapbare in hoogte verstelbare standaard, sustainpedaal, lessenaar en bankje.
Nu reserveren

Huur digitale meubelpiano

€160,00 p/d ex. btw
De meubel piano wordt inclusief in hoogte verstelbare pianobank door ons bezorgd, geinstalleerd en opgehaald.
Nu reserveren

Huur digitale vleugel

€320,00 p/d ex. btw
De digitale vleugel wordt inclusief in hoogte verstelbare pianobank door ons bezorgd, geinstalleerd en opgehaald.
Nu reserveren
Voor meerdere aaneengesloten dagen geldt een speciaal tarief.

De voordelen van het huren van een digitale piano of vleugel

Een digitale piano is verkrijgbaar in portable-/stage- of meubeluitvoering
Een digitale piano heeft geen last van temperatuurinvloeden.
Een digitale piano hoeft niet gestemd te worden.
Digitale piano's en vleugels zijn gunstig in huurprijs.
Een digitale piano is eenvoudig aan te sluiten op een externe geluidsinstallatie.
Een digitale piano is gemakkelijk verplaatsbaar.
Een digitale piano is ideaal voor buitenevenementen.
Een digitale piano beschikt over meerdere sounds, bijv. kerkorgel, strijkers, etc.
Een digitale piano beschikt over Bluetooth, afhankelijk van het model.

Instrument verhuur voorwaarden

  • Portable/stage piano’s worden afgehaald en retour gebracht door de huurder.
  • Digitale meubelpiano's of vleugels worden binnen een straal van 25 km bezorgd en retour gehaald voor de bovenstaande prijzen. Buiten een straal van 25 km geldt een meerprijs.
  • Een digitale meubelpiano of vleugel wordt geleverd en opgehaald door het Keyboardcentrum. De levering vindt uitsluitend plaats op de begane grond, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.
  • De huurder is verplicht zich te legitimeren en een kopie van een geldig Nederlands legitimatiebewijs af te geven.
  • De betaling geschiedt vooraf, tenzij schriftelijk anders is overgekomen.
  • Het gehuurde materiaal dient op de schriftelijk vastgelegde retourdatum aan het Keyboardcentrum te worden geretourneerd. Meubel piano’s of vleugels worden doorkeyboardcentrum  retour gehaald opde schriftelijk overeen gekomen dag. Wanneer dit niet mogelijk word extra dag huur in rekening gebracht.
  • Met uitzondering van bladmuziek is  het i.v.m. beschadigingen niet geoorloofd om andere gebruiksartikelen bovenop de piano te plaatsen.
  • Mogelijke schade of diefstal is voor rekening van de huurder.
Ik geef je graag een vrijblijvennde demo in onze winkel.
Wil je een digitale piano of vleugel huren, maar heb je eerst nog vragen?
Klik & bel +31(0)40 211 2177

Tikje rommelige indruk, maar zeer aangenaam personeel dat duidelijk laat merken dat het hen erom gaat dat de klant iets krijgt wat hem/haar past, en niet noodzakelijkerwijs het duurste apparaat.

Pim Reijndorp 6 November 2022
google

Heel erg bedankt voor het snel repareren van mijn synth en de goede prijs. Many Thanks! Mikel

fam schoon 31 October 2022
google

Altijd vriendelijk en zeer behulpzaam.

Bas Verbeet 18 October 2022
google

Vriendelijke en deskundige mensen, mooi assortiment goede keyboards

Ton van den Broek 10 September 2022
google

Absolutely top-notch service and dedication to customers here. I was lucky to get a great deal on a second-hand digital piano that had just been traded in. These guys cleaned it up right there on the spot for me while I waited, even gave me a ride to an ATM, and then delivered it (with me and my bicycle in the truck too!) for free. 5 stars, A+ guys, go here they deserve the business. I will be going back when I want to upgrade or need anything music related. They have guitars, sheet music, cables, etc ... --- Thanks again guys!!!

Robert M. 9 September 2022
google

Top medewerkers! Belde helemaal vanuit België omdat alle winkels hier wegens een feestdag gesloten zijn. Muziekstuk is in de mechaniek van de piano geraakt en had gebeld om te vragen wat ik nu kan doen. Een medewerker heeft via Facetime alles geduldig stap voor stap uitgelegd en mijn piano is in top staat! Zeker aan te raden als je problemen hebt met je instrument. Bedankt!

Melina Moraitou 21 July 2022
google

Super service en duidelijke uitleg!

Eef Janssen 17 June 2022
google
Jimmy Timmers 28 May 2022
google

Zo'n jaar of twee geleden een keyboard gekocht (YH SX 700). Zonder aarzeling kreeg ik vandaag ruim 1 uur lang antwoorden op mijn vragen en extra uitleg/advies. Een soort cursus of workshop zou je het haast kunnen noemen. Dit kennen ze in andere zaken niet. PRACHTIG!!

Key Harmony 17 May 2022
google

Fijne zaak! Deskundig advies! Kopje koffie/ thee erbij en cola voor onze jonge pianist. Dezelfde avond werd de digitale piano al thuis geplaatst. Super mooie Kawai piano! Dik tevreden!

super advies en begleiding met vragen nooit te veel om te helpen Super

Niet alleen een fantastisch instrument gekocht, maar ook een goed gevoel service en uitleg achteraf zijn prettig en goed.

Paul Meijsen 9 March 2022
google
Marc Beurskens 24 January 2022
google
Perry van Horssen 15 January 2022
google

Wij zijn super goed geholpen bij Keyboardcentrum, ze geven goede informatie, advies en denken met je mee. Ik ben super blij met mijn aankoop en de snelle en uitgebreide levering! Ik raad Keyboardcentrum Eindhoven zeker aan!!

Anke Gooskens 29 November 2021
google

Wat een fijne zaak is Keyboard Centrum in Eindhoven! Bij binnenkomst voel je je meteen welkom en erg op je gemak. Naast een gericht en eerlijk advies krijg je ook netjes een bakkie koffie aangeboden. Ik heb als kind een aantal jaar keyboard gespeeld en ben nu vanwege Corona weer gaan spelen. En wat blijkt: net als met fietsen, je verleerd het gewoon nooit. Ik heb van tevoren op YouTube veel reviews bekeken, dus kon ik heel gericht te werk gaan. Het mooie is dan ook dat alle digitale piano's waar ik interesse in had ook netjes opgesteld staan in de winkel. Ik heb als een kind zo blij zitten spelen en heb diverse piano's met elkaar vergeleken en heb uiteindelijk een keuze kunnen maken. Keyboard Centrum heeft veel digitale piano's op voorraad en daardoor kon ik meteen met mijn aankoop onder mijn arm naar huis. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. In de toekomst ga ik zeker weer op bezoek bij Keyboard Centrum.

Peter Neerincx 25 November 2021
google

Goed geholpen, snel geleverd.

Maikel Michiels 25 November 2021
google

Mega goede en snelle service, TOP bedrijf! 100% klantgericht. Geweldig!

Enorm behulpzaam en vriendelijke. Kwam een paar minuten voor eigenlijke sluitingstijd binnen, omdat ik nieuwe voeding nodig had. Medewerker kwam met allerlei tips en vertelde dat ik mijn keyboard moest halen, zodat hij 100% zeker wist welke voeding hij mij moest verkopen. Hierdoor 60 euro bespaard en kan weer lekker doorspelen.

Marco Polo 17 November 2021
google

Ik had meer verwacht,, Op een doordeweekse regenachtige dag, de winkel bezocht. Er waren aardig wat mensen aanwezig, die waren druk in de weer met voorbereiding voor een event-achtig iets. Ik was als klant dus alleen in de winkel, jeej Plan was zelfstandig even rustig wat E-piano's uitproberen, maar door alle herrie, verbouwingen ( druk overleg, accuboormachine aan/uit/aan/uit ) lukte het niet te focussen, er werd geen rekening met mij gehouden. Ik was benieuwd naar de Nord series, echter waren deze modellen die ik wilde uitproberen "momenteel" niet in de winkel, De crumar Seven was er ook niet ( staat wel op de site) Ik heb ook geen synthesizers gezien, conclusie: Ik vond de voorraad tegenvallen. Ik ben teleurgesteld afgedropen, wellicht was het bad-timing maar ik voel niet echt de motivatie om terug te komen.. Gemiste kans

Nando Dolleman 6 November 2021
google

5 Jaar geleden gestopt met werken. Eindelijk tijd om eens wat met een inmiddels oud keyboard te gaan doen. Dat werd geen succes. Het ging kapot en was niet meer te repareren. Een Yamaha PSR E-453 gekocht. Dat ging ineens stukken beter door de ingebouwde Music Data Base en de “Styles” (…mijn “begeleidingsband”) . Mooi geluid. Ik tevreden, maar wat ik nog meer met het keyboard zou kunnen kreeg ik zonder hulp niet voor elkaar. De muziekschool verwees me naar de winkel bij mij in de buurt die het keyboard had geleverd. Die gaf meerdere keren niet thuis en ik kwam dus niet verder. Op internet las ik goede berichten over Keyboard Centrum Eindhoven en ik begon me te interesseren in de extra mogelijkheden van een nieuw keyboard. Afspraak gemaakt bij KCE. Sander heeft mij uitgelegd wat de extra mogelijkheden van mijn E453 waren en hoe je die kon gebruiken. Daarnaast wilde ik alles weten van de nieuwe PSR SX700. Super enthousiast ging ik naar huis en probeerde eerst de extra mogelijkheden van mijn E453 uit. Ik kon gratis leuke extra Styles en Voices van de Yamaha- en de PSR Tutorials-sites downloaden en installeren en begon te begrijpen dat de uitbreidingsmogelijkheden uiteindelijk heel beperkt waren. Beperkingen die er voor de SX700 helemaal niet zijn. Ik begreep steeds beter wat je met een Arranger-keyboard als een SX700 zou kunnen bereiken, maar ook dat dat niet helemaal op eigen kracht zou kunnen. Zonder goede ondersteuning, wist ik uit ervaring, wordt het niks. Terug dus naar John en Sander. Onderdeel van hun service is juist de goede ondersteuning. Vooral ook NA de koop. (De Yamaha handleidingen zijn namelijk niet de meest begrijpelijke.) Met het vertrouwen op die goede ondersteuning klonk de SX700 nog veel spectaculairder dan de eerste keer. Toch nog even bij twee andere dealers andere keyboards gecheckt of ik de juiste keuze ging maken: wat een afgang, wat een verschil! Geen tijd, geen kennis (ik wist zelf meer dan de verkopers). “Hier staat hij, probeert u zelf maar” en weg waren ze. Ik ben nu enkele maanden trotse eigenaar en druk bezig om me de mogelijkheden van de SX700 te begrijpen en benutten. Wat een feest is dat! Spelen lukte meteen omdat er een goed gevulde Playlist met veel bekende liedjes geïnstalleerd was. Dankzij het ruime geheugen van de SX700 bestaat de “begeleidingsband” uit heel veel goede (virtuele) muzikanten die je, mits je de juiste akkoorden indrukt, een professionele ondersteuning geven. De “instrumenten” (Voices) klinken allemaal geweldig echt. Dat vindt niet alleen ikzelf maar zeker ook mijn familie en vrienden die ik het keyboard heb laten zien en horen. Iedereen jaloers! Het is belangrijk dat je goed begrijpt hoe het Registergeheugen van de SX700 werkt. Daarin kun je per liedje de beste instellingen (ritme, tempo, instrumenten etc.) opslaan. Als je het liedje daarna wilt spelen hoef je niks meer in te stellen en klinkt het meteen top. Ik heb daar overigens nog wel wat hulp van Sander bij nodig gehad, maar zoals beloofd heb ik die ook gekregen. Het is ongelooflijk (geldt ook voor de E453) dat een apparaat wat zoveel plezier oplevert zo weinig kost. Er is eigenlijk maar één probleem: als je eenmaal bezig bent kun je nauwelijks nog stoppen. Ton van Hasselt

Ton van Hasselt 4 November 2021
google
Yvonne Cramer 15 October 2021
google
Jos Irikx 6 October 2021
google

Zeer tevreden over mijn aankoop, vanwege de erg goede service , snelle levertijd en de prettige communicatie. De digitale piano werd binnen twee weken bezorgd en in elkaar gezet. Tevens kreeg in de winkel goed advies voor een aankoop die aansloot bij mijn wensen.

Nina Hallebeek 25 September 2021
google

Goede vriendelijke uitgebreide informatie.

Henk van de Ven 18 August 2021
google
Lex van de Wiel 14 August 2021
google

Super goed en netjes geholpen en uitgebreid uitleg gekregen bij ons keyboard. Top!

Arjan Muller 6 August 2021
google

Goede service!

Pjotr van Weert 5 August 2021
google

After experiencing long delays from online retailers, went to Keyboard centrum. The atmosphere was very good. I could check out various models in the store giving me a far better impression of the piano than I could receive online. The service was top notch and the Piano was delivered the next day at home by Sander who was kind enough to set it up and check if everything was working as it should. The pricing was alsmost as good as any online store. Would definitely recommend buying your digital pianos from them !

Muthu 23 July 2021
google

Ik heb ervaren dat ik prima advies gekregen heb. De levering was precies volgens afspraak. Ben superslim met mijn bij hun gekochte piano 🎹

Keyboard gekocht bij keyboard centrum .Geweldig! ,Na veel zoeken op internet en reviews kijken,in volle vertrouwen naar keyboard centrum gereden .Niet naast de deur 50 km,maar dubbel en dik de moeite waard. . Wat een geweldige service en kundigheid van John en Sander. Niks is hun teveel! Ze deden alle moeite. Alles aansluiten ,alles uitproberen het kan er allemaal. Sander speelde en zong ook nog ,geweldig,het was er echt gezellig. Ook de koffie stond klaar. Ze denken met je mee,en geven goed advies. Mooie winkel met veel keuze .Hartstikke bedankt jullie twee,ik ging blij naar huis. Heel veel succes verder. Tot de volgende keer !

Finy S 29 June 2021
google

Op basis van de reviews richting Eindhoven voor een digitale piano. Ik heb er echt geen verstand van maar heb het idee dat we van een eerlijk en oprecht advies zijn voorzien. De service en vriendelijkheid kan ik wel over oordelen en die was top! Op zondagavond (hij was toevallig vanwege een privé bezoek bij ons in de buurt) is onze piano geleverd en geïnstalleerd. De verpakkingen zijn netjes meegenomen. Ook voor de prijs hoef je echt niet op internet te gaan shoppen. Ons is een mooie deal aangeboden compleet met krukje en koptelefoon.

Rene Hagens 21 June 2021
google
J Julius 18 June 2021
google

Prima service, Eind februari nam ik contact op met Music all in uit Noordwijk voor een reparatie aan mijn Yamaha Clavinova. Zij verwezen mij door naar Keyboard Centrum Eindhoven. Alhoewel ik mijn elektrische piano daar niet gekocht had, kon ik wel bij deze zaak terecht voor een reparatie. De afspraak was snel geregeld en de onderdelen waren in huis. De dag voordat ik naar Eindhoven zou rijden werd ik opgebeld door John. Hij vertelde mij dat hij contact gehad had met Yamaha Music Service Centre met de mededeling dat de rubber contacten van de toetsen van inferieure kwaliteit waren waardoor de reparatie nog in de garantie viel. John had dit voor mij mooi geregeld. Na een maand stond inderdaad de monteur van Yamaha voor de deur die de reparatie snel en vakkundig uitvoerde. John bedankt voor deze service. Dit kom je niet vaak meer tegen. Bedankt:)

Rob van Dooren 15 June 2021
google

Fijne winkel. Kennis van zaken en uitstekende service. Gezellig ook nog.

Boeken besteld. Goed verpakt en snel geleverd.

Afgelopen maand ben ik bij Keyboardcentrum Eindhoven geweest voor een reparatie van mijn digitale piano. Eerst werd er geprobeerd om mij op afstand te helpen, zodat ik niet speciaal op en neer hoefde voor een reparatie. Helaas toch de piano weg moeten brengen, waarna ze er snel naar gekeken hebben, zonder onderzoekskosten. Heel vriendelijk geholpen en vlot bereikbaar, ik kom hier zeker terug!

Piano ter reparatie gebracht. Piano werkt weer goed en eerlijke prijzen met goede onderbouwing van de kosten

Ik koop mijn toetseninstrumenten al jaren bij John en Sander. Niet alleen de service en hartelijkheid maar ook de after service is top ! Ze nemen de tijd, bieden ondersteuning. Tijdens een demonstratie of gewoon een bezoekje , het is altijd de moeite waard. Ik zal keyboardcentrum altijd aanbevelen.

Jack Claessen 19 May 2021
google
Bart Spronck 7 May 2021
google

Heel prettig, eerlijk en zeer attente service. Ze namen alle tijd om me de juiste piano te laten kiezen.

Wij zijn vandaag netjes geholpen door John bij de aankoop van een Roland FP-30X. Kregen een bak koffie en fris aangeboden met wat lekkers. Goed geïnformeerd over onze aankoop en hij nam, zelfs op zondag, netjes de tijd. Hij ook nog geholpen met het in de auto plaatsen van de grote doos. Zeker een aanrader voor het krijgen van goed advies voor een piano/keyboard.

Martin Boeije 18 April 2021
google

Vandaag mijn nieuwe keyboard gehaald. Geweldige winkel erg vriendelijk en een geweldige service. Bedankt in een woord geweldig. Zeker een aanrader

Donald Pruissen 26 March 2021
google
jay schoolmeesters 28 February 2021
google

Perfecte service

Jac. Scholtes 21 February 2021
google

Erg fijne ervaring met Keyboard Centrum Eindhoven! Fantastische service, veel kennis en 100% klantgericht. Na mijn aankoop een klein probleem met de piano, na een kort telefoontje met John heeft hij ondanks zijn drukke agenda gelijk de tijd genomen en het probleem verholpen. Nu trotste eigenaar van een mooie Roland! Bedankt!

Geert Mulder 19 February 2021
google

Was op zoek naar een digitale piano voor mijn dochters. Nou, dan ga maar eens zoeken in dat woud. Zo veel keus, zo veel mogelijkheden. Van vrienden van ons gehoord dat ik contact op moest nemen met John van Keyboardcentrum Eindhoven. Hij kon me vast wel helpen. Wat een verademing om geholpen te worden door iemand met kennis en passie die je zonder je te pushen helpt met de juiste keuze te maken. Vervolgens was de deal snel rond. Fijne prettige zaak, geen vraag is te veel. Staan je altijd erg vriendelijk te woord. Kennis, passie en klantvriendelijkheid op één adres. Verder kijken hoeft niet.

Walther Willemsen 19 February 2021
google
Marcel Van Doeland 1 February 2021
google
吴颖慧 22 January 2021
google
cross