Category:

Yamaha Genos 2

De Yamaha Genos 2 is het nieuwe vlaggenschip arranger workstation van Yamaha. Bij dit top instrument verwacht je een topservice. We geven 5 jaar garantie op de Genos2 en zorgen bij aankoop van de Genos 2 voor een speelklaar keyboard die voorzien is van extra Expansion Packs van Yamaha, updates en een uitgebreide playlist. Ook krijg je persoonlijke 1 op 1 uitleg bij gebruikersvragen. Wanneer je in het bezit bent van een Tyros of een Genos, wordt de Yamaha software overgezet wordt naar de nieuwe Genos 2. Dit alles wordt gratis bij aankoop geleverd. Ook na aankoop kun je altijd bij ons een afspraak maken voor gebruikersvragen.
 • Nieuw

Bijpassende APPS

 • Flowkey
  Flowkey
  Flowkey biedt voor een enorm aantal nummers interactieve tutorials en lessen die u onmiddellijk feedback geven en uw vooruitgang bijhouden.
 • Rec'n'Share
  Rec'n'Share
  Met Rec'n'Share kunt u audio en video opnemen samen met songs uit uw muziekbibliotheek en vervolgens uw optredens delen met de wereld. Het verbetert digitaal de manier waarop u muziek oefent, opneemt en uitvoert. * Om de app te gebruiken, moet u uw smart device verbinden met een compatibel Yamaha-instrument via een USB-kabel en Lightning USB-adapter voor iPhone/iPad of OTG-kabel voor Android.
 • Yamaha Chord Tracker
  Yamaha Chord Tracker
  Deze app analyseert de audio songs die opgeslagen zijn op de Ipad of Iphone en laat vervolgens de akkoorden zien zodat je de muziek kunt spelen.

cross