Yamaha Genos 1 packs nu ook voor de Genos 2

Goed nieuws voor alle Yamaha Genos gebruikers! Yamaha heeft aangekondigd dat de populaire Genos 1 packs nu zijn geconverteerd en zonder problemen gebruikt kunnen worden op de nieuwe Genos 2. Dit betekent dat je geen afscheid hoeft te nemen van je favoriete geluiden en ritmes wanneer je overstapt naar het nieuwste model Yamaha Genos 2.

Wat betekent dit voor jou?

Voor veel muzikanten is het belangrijk om consistente klanken en stijlen te behouden, vooral als je gewend bent aan bepaalde geluiden die je vaak gebruikt bij optredens of in de studio. Met deze conversie kunnen gebruikers van de Genos 1 nu moeiteloos overstappen naar de Genos 2 zonder hun vertrouwde soundsets te verliezen.

Voordelen van de conversie

  • Naadloze Overgang: Je kunt direct beginnen met spelen op de Genos 2 met dezelfde geluiden en instellingen die je gewend bent van de Genos 1.
  • Kostenbesparing: Geen extra kosten voor het aanschaffen van nieuwe packs; je bestaande collectie blijft bruikbaar.
  • Gebruikersgemak: Eenvoudig overzetten van je bestaande packs naar de nieuwe Genos 2 zonder ingewikkelde procedures.

Hoe werkt het?

Yamaha heeft ervoor gezorgd dat deze conversie eenvoudig te realiseren is. Volg simpelweg de instructies die Yamaha heeft verstrekt om de packs over te zetten van je Genos 1 naar je nieuwe Genos 2. Binnen enkele minuten kun je genieten van dezelfde hoogwaardige geluiden en stijlen, maar dan op een krachtiger en moderner instrument.

Met deze stap toont Yamaha wederom haar toewijding aan haar gebruikersgemeenschap. Door het mogelijk te maken om de Genos 1 packs te gebruiken op de Genos 2, zorgen ze ervoor dat muzikanten kunnen blijven genieten van hun favoriete geluiden zonder enige onderbreking. Dus, als je nog twijfelde om over te stappen naar de Genos 2, is dit het perfecte moment!

cross